Offerte aanvragen
Acties
Afspraak maken

Vloeren

In elke ruimte van onze woning is er een vloer. Een vloer bepaald de sfeer in huis.

Kies je voor PVC, Laminaat, hout, vinyl of een prachtig vloerkleed op je vloer. Ga je voor uitstraling of uitstraling en gemak? Of ga je voor een duurzame vloer. We hebben het allemaal.

  • Vloerverwarming:  Een visgraatvloer raakt eigenlijk nooit uit de tijd.  Hij kan bovendien prima gecombineerd worden met vloerverwarming. Ideaal, want steeds meer nieuwbouw woningen worden gebouwd met vloerverwarming voor houten vloeren, maar ook voor pvc, vinyl of laminaat.
  • Badkamer vloeren:  volop keuze in vochtbestendige vloeren zoals pvc. Dan wel plak PVC. Het  voordeel van plak-PVC is dat het zonder naden gelegd wordt en dus beter bestand is tegen water. Alle varianten zijn verkrijgbaar in houtdessins tot marmeren tegels of betonlook. Maar kan het ook echt goed tegen water? Het antwoord daarop is ja! Het oppervlak is van een zeer hard kunststof waarin geen water doordringt. Ook vinyl is zeer geschikt voor vochtige ruimtes.
  • Plinten: geven een mooie afwerking aan je vloer. Een plint is een elegante verbinding tussen de vloer en de muur. Maar plinten zijn nog zó veel meer. Ze geven karakter aan je interieur, kunnen ruimtes optisch hoger laten lijken, ze zijn handig om een slordige naad tussen vloer en muur weg te werken… Kortom, ze zijn onmisbaar in elke ruimte!

AL VANAF € 49,95 een pvc vloer (inclusief gelegd). Vloeren koop je niet online, moet je gezien hebben!

Onze gecertificeerde stoffeerders stofferen je vloer van rechte planken, visgraat, betonlook op een professionele manier.

Een trap stofferen is echt vakwerk. Alles wordt op maat gemaakt, wat dacht je van bochten en tredes. Onze stoffeerders doen dit dagelijks.

Design vloeren van Rivièra Maison
Het echte hout tot in de perfectie benaderd

Beoordeeld tot de mooiste vloeren die het echte hout tot in de perfectie benaderen. Het geselecteerde eikenhout met de mooie nerven en de voelbare structuur, afgewerkt met de speciale ultra matte lak, dat maakt Rivièra Maison Flooring tot de mooiste pvc vloer die er momenteel verkrijgbaar is.

Kom langs in onze winkels en laat je adviseren.

Vind je het fijner als we langs komen thuis? (Styliste) advies aan huis?

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

Alles onder één dak
Beste kwaliteit
Gekwalificeerd personeel
Scherpe prijzen
Thuis advies
Meet en montage service