Offerte aanvragen
Acties
Afspraak maken

Raamdecoratie

Als je voorbij een huis loopt of in een huis binnen komt zie je gelijk de raamdecoratie. Daarom moet het goed zijn. Mooi voor het oog en praktisch in gebruik.

We hebben raamdecoratie van mooie merken maar ook van ons huismerk Decokay Design. Kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie voor een scherpe prijs.

Soorten raamdecoratie:

Rolgordijnen, Jaloezieën (Aluminium en hout), Duettes, Plisségordijnen, Multishades, Vouwgordijnen, Shutters, Verticale lamellen en gordijnen.

Voor elk raam een oplossing zelfs voor draai-kiepramen. Doormiddel van een magneetframe kunnen  rolgordijnen, jaloezieën, duettes en plissés ook zonder boren op een draai-kiepraam worden gemonteerd.

 

Slim wonen

Met één druk op de knop je raamdecoratie regelen? Hoe relax is dat.

Als je gaat slapen één druk op de knop en de gordijnen gaan dicht, of je stelt het in op een vast tijdstip.

De lampen gaan dan ook uit/aan en de rolluiken gaan open of dicht en niet vergeten de radio.  Je hoeft dus niet meer op verschillende knoppen te drukken of aan verschillende touwtjes te trekken. Wij installeren het voor je, je hoeft alleen maar te weten hoe de afstandsbediening werkt of de app op je telefoon.

Wat hebben we elektrisch?

Elektrische gordijnen rails om je gordijnen op afstand te bedienen. Elektrische raamdecoratie. Je kan zelfs opdrachten geven met spraak. Buitenzonwering bedienbaar via afstandsbediening of telefoon.

Nog even de producten op een rij:

  • Duette Shades
  • Silhouette Shades
  • Roman Shades
  • Twist Shades
  • Rolgordijnen
  • Horizontale jaloezieën
  • Plissé Shades
  • Verticale Jaloezieën

In onze Luxaflex Inspiration Shop vindt u ruim 35 m2 aan inspiratie en tal van innovaties van de diverse Luxaflex producten die op een overzichtelijke en zeer realistische “thuissituatie” door middel van lichtbeheersing en visuals worden gepresenteerd.

In onze Inspiration Shop treft u alle soorten Luxaflex raambekleding. Wij presenteren de volledige kleurencollectie en u kunt alle mogelijke bedieningsmogelijkheden zien, maar natuurlijk ook zelf proberen.

 

Offerte aanvragen

Alles onder één dak
Beste kwaliteit
Gekwalificeerd personeel
Scherpe prijzen
Thuis advies
Meet en montage service