Offerte aanvragen
Acties
Afspraak maken

Wonen in Vlissingen: ontdek het Scheldekwartier

De bouw in Vlissingen staat de afgelopen tijd niet stil! Op meerdere locaties zijn er lopende nieuwbouwprojecten. Door projectontwikkelaars óf in de vorm van vrije kavels. Op deze pagina vind je meer informatie over het nieuwbouwproject ‘De Scheldekwartier’. Begin 2020 is de bouw begonnen en inmiddels zijn alle appartementen opgeleverd. Heeft nieuwbouwproject Scheldekwartier jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder.

De stad aan zee

Vlissingen en de zee… je kunt het eigenlijk wel zien als yin en yang. Tegenovergesteld maar toch met elkaar verbonden. Dit zie je ook terug in het Scheldekwartier. De bijbehorende nieuwbouw is centraal gelegen en omringd door water.

Wonen in Scheldekwartier betekent ook dat je diverse voorzieningen in de buurt hebt. We hebben het dan over winkels, horeca en havens. Openbaar vervoer vind je ook terug in de buurt, er zijn alleen al twee NS-stations. Vlissingen is logistiek ook goed bereikbaar. Het ligt namelijk direct aan de snelweg A58. Vrijwel nergens vind je de unieke mix tussen zee, schepen en de binnenstad.

Beschikbare woonruimte Scheldekwartier

Het Scheldekwartier is opgedeeld in drie verschillende gebieden: de Scheldestad, Scheldewerf en de Scheldewijk. Het gaat in totaal om ongeveer 40 hectare. De drie gebieden hebben allemaal zo hun eigen charme. In één woord is Scheldestad te omschrijven als ‘stedelijk’, Scheldewerf als ‘historisch’ en Scheldewijk als ‘huiselijk’. Verder staan er in totaal 26 appartementen en 60 eengezinswoningen op het hele Scheldekwartier.

Lijkt het jou heerlijk om in het Scheldekwartier in Vlissingen te wonen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Maak de nieuwe woning écht persoonlijk

Zodra de plannen voor een nieuwe woning concreet zijn, kun je alvast gaan dromen over jouw paleisje. Elenbaasnoom kan jou hierin ondersteunen. Wij helpen u graag aan een mooie vloer. Ook kunnen we u assisteren bij de aankleding van uw nieuwe woning. Denk aan het uitkiezen van prachtig behang en gordijnen. Wij vinden het belangrijk dat de woning aan al jouw wensen voldoet!

Ben je benieuwd wat wij precies voor je kan betekenen? Neem contact met ons op of bezoek direct onze vestiging in Goes, Tholen of Vlissingen.

Alles onder één dak
Beste kwaliteit
Gekwalificeerd personeel
Scherpe prijzen
Thuis advies
Meet en montage service