Offerte aanvragen
Acties
Afspraak maken

Wonen in Zeeland: nieuwbouwproject in Tholen

Nieuwbouwproject Land van Heendrecht is in volle gang. Er komen circa 600 woningen en deze zijn verdeeld over diverse buurten. Iedere buurt heeft zijn eigen karakter. Land van Heendrecht ligt in Tholen. Tholen staat bekend om zijn historische charme wat u terug zult zien in het centrum. Smalle straatjes, oude huizen en karakteristieke gebouwen. Land van Heendrecht kenmerkt zich door de prachtige en groene omgeving. Klaar voor deze sprankelende combinatie? Lees dan zeker verder.

Lijkt het u heerlijk om aan zee maar ook in de stad te wonen? Dan is dit nieuwbouwproject in Tholen interessant voor u! Lees verder om meer over wonen in Land van Heendrecht te ontdekken.

Alles in één

Dat u hier heerlijk zult wonen staat vast maar u woont ook nog eens erg centraal. Via de Tholensebrug bent u namelijk zo in Brabant. De afstand tussen Tholen en Bergen op Zoom is maar 10 km en binnen een half uurtje bent u in Antwerpen, Rotterdam of Goes! Daarnaast woont u aan zee maar ook nog eens in de stad. Op 5 kilometer van het strand en 650 meter van het centrum. Alle voorzieningen binnen handbereik én wonen op een rustig plekje. The best of both worlds: dat is Land van Heendrecht.

De sleutel tot diversiteit

Er komen drie wijken in Land van Heendrecht: Striene, Molenvlietsedijk en Buitenzorg. In Striene komen 28 nieuwbouwwoningen. Deze zijn verdeeld over 2 fases. Striene is ten opzichte van de andere twee het kleinst. Het gaat om vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen. In de wijk Molenvliet komen maar liefst 440 woningen en Buitenzorg zal 150 woningen krijgen.

Land van Heenvliet is een nieuwbouwproject waar veel aandacht gaat naar sociale samenhang. Er zijn genoeg groene zones en ontmoetingsplekken. Hierdoor kan men samenkomen maar ook ontspannen en genieten van de serene omgeving die Tholen te bieden heeft.

Maak de nieuwe woning écht persoonlijk

Zodra de plannen voor een nieuwe woning concreet zijn, kun je alvast gaan dromen over jouw paleisje. Elenbaasnoom biedt hier graag de helpende hand in! Onder andere in de keuze bij een mooie vloer. Ook kunnen we u assisteren bij de aankleding van uw nieuwe woning. Denk aan het uitkiezen van prachtig behang en gordijnen. Wij vinden het belangrijk dat de woning aan al jouw wensen voldoet!

Ben je benieuwd wat wij precies voor je kan betekenen? Neem contact met ons op of bezoek direct onze vestiging in Goes, Tholen of Vlissingen.

Alles onder één dak
Beste kwaliteit
Gekwalificeerd personeel
Scherpe prijzen
Thuis advies
Meet en montage service