Offerte aanvragen
Acties
Afspraak maken

De charme van de Zeeuwse stad Goes

Mogelijk bent u al van plan om in Zeeland te wonen. Nog geen plannen? Dan is dit wel een aanrader! De steden Goes, Vlissingen maar ook Tholen bieden de unieke combinatie van rust en levendigheid voor de inwoner. Op dit moment staan er een aantal nieuwbouwwoningen in de verkoop in de stad Goes. Wilt u weten of er iets voor u bij zit? Lees dan zeker even verder.

In Goes ervaart u het stadsleven

Terwijl de kustplaatsen in Zeeland hun eigen unieke charme hebben, voornamelijk door het strand en de zee, is Goes vooral populair door het stedelijke imago. Daarnaast is het altijd een drukte van jewelste in de Zeeuwse kustplaatsen. Dit komt door het massatoerisme, dat tegenwoordig heel het jaar wel prominent aanwezig is. Als inwoner van Goes zult u daar minder last van hebben.

Verder is er genoeg te beleven in Goes. Goes blinkt vooral uit in de stadsvoorzieningen, waaronder winkels, restaurants, scholen en faciliteiten qua gezondheidszorg. Verder heeft het een prachtig historisch centrum met oude gebouwen, een haven en diverse bezienswaardigheden. Dit geeft de stad een uniek karakter!

Joachimikade

Wonen in de nieuwbouw van Goes

Om de haverklap staan er weer nieuwe nieuwbouwwoningen te koop in Goes. Zo gaat dit nu om het project Schuttershof en project Willow-Living. Binnenkort gaan de appartementen aan de Joachimikade in de verkoop. Informatie over deze nieuwbouw opties:

  • Schuttershof: instapklare appartementen en penthouses in het hartje van Goes, nog 8 beschikbare appartementen.
  • Willow-Living: leuke compacte studio’s en appartementen, nog 13 beschikbare appartementen.
  • Joachimikade: luxe appartementen aan het water, in het centrum van Goes, er komen 14 appartementen in de verkoop.

 

Woont u binnenkort in het mooie zuidwesten van Nederland?

Ziet u uzelf hier al wonen? Elenbaasnoom helpt u graag om van uw woning uw thuis te maken. Zo kunnen wij u voorzien van een mooie vloer maar ook overige aankleding is een mogelijkheid. Kijk gerust even rond in ons aanbod. Wij vinden het belangrijk dat uw woning aan al uw wensen voldoet!

Mocht u iets missen binnen ons aanbod of vragen hebben: neem dan even contact met ons op. Ook bent u van harte welkom in onze showroom, zowel in Goes, Vlissingen of Tholen.

Alles onder één dak
Beste kwaliteit
Gekwalificeerd personeel
Scherpe prijzen
Thuis advies
Meet en montage service