Offerte aanvragen
Acties
Afspraak maken

Gordijnen kopen bij Decokay Elenbaas Noom? Op maat ingemeten, gemaakt en gemonteerd

Gordijnen zijn veel meer dan alleen een stuk stof voor uw ramen. Ze helpen om het licht te beheersen, geven u privacy en zorgen ervoor dat uw kamer er leuk uitziet. Met verschillende stoffen, kleuren en ontwerpen kunt u kiezen wat het beste bij uw woning past. Of u nu iets lichts en luchtigs wilt of iets dat de kamer donkerder maakt. Gordijnen veranderen de kamer in positieve zin! Ze zijn een eenvoudige manier om uw unieke stijl te laten zien in uw woning.

Decokay Elenbaas Noom gordijnen

In onze winkel vindt u een breed aanbod aan gordijnen. Maar welke merken gordijnen kunt u bij ons terugvinden? Dit gaat om Mart Visser gordijnen, Jab gordijnen en Toppoint gordijnen en we nog veel meer! Decokay Elenbaas Noom staat bekend om zijn uitgebreide assortiment aan raambekleding, waaronder gordijnen, en biedt diverse stijlen, materialen en ontwerpen aan om aan verschillende interieur behoeften en smaken te voldoen. Met ons aanbod aan gordijnen maakt u elke kamer mooier en passen ze perfect bij uw smaak.

Voor welke gordijnen en toebehoren kunt u bij ons terecht?

Bij Decokay Elenbaas Noom vindt u een divers assortiment aan gordijnen. Van lichtdoorlatende vitrages die zorgen voor privacy terwijl ze het natuurlijke licht binnenlaten, tot inbetween gordijnen die dikker zijn en een decoratieve flair toevoegen. Voor slaapkamers zijn er overgordijnen van donkere stoffen, perfect voor de nachtrust!

Onze gordijnroedes zijn beschikbaar voor plafond- en wandmontage, in allerlei stijlen zoals hout of edelstaal, en worden op maat gemaakt. Kies uit verschillende plooien, zoals de populaire w-plooi voor een nette uitstraling, of ga voor zeilringen voor een stoer effect. Voor strakke lijnen zijn er paneelgordijnen, die soepel schuiven en met haken bevestigd worden.

Voor extra gemak kunt u kiezen voor onze slimme gordijnsystemen. Bedien uw gordijnen met een afstandsbediening of via een app op uw telefoon, perfect voor moderne huizen. Onze systemen zijn makkelijk te installeren, veilig voor kinderen, nauwkeurig en energiezuinig.

Service en maatwerk bij Decokay Elenbaas Noom

Naast het verkopen van gordijnen hechten wij ook veel waarde aan service en maatwerk, zodat alles voor u wordt geregeld.

Wanneer u onze winkel bezoekt, staan onze interieurspecialisten klaar om deskundig advies te geven. Vervolgens komen we bij jou thuis voor een persoonlijke service, waarbij we de ruimte bekijken en nauwkeurig meten. Samen kiezen we de perfecte roede of rails die bij uw interieur past. De gordijnen worden op maat gemaakt en vervolgens vakkundig thuis gemonteerd.

Bent u geïnteresseerd in onze mooie stoffen voor gordijnen? Of bent u op zoek naar andere interieuroplossingen? Vraag dan een offerte bij ons aan of kom bij ons langs in de winkel om geïnspireerd te raken. Onze showrooms zijn gevestigd in Goes, Tholen en Vlissingen.

Alles onder één dak
Beste kwaliteit
Gekwalificeerd personeel
Scherpe prijzen
Thuis advies
Meet en montage service